Aνασύρθηκε από γκρεμό 70 μέτρων η γυναίκα από το τροχαίο στην Πάφο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Aνασύρθηκε από γκρεμό 70 μέτρων η γυναίκα από το τροχαίο στην Πάφο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκαν μαζί με την Αστυνομία, με ομάδα και όχημα διάσωσης από τον πυροσβεστικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, για διάσωση δύο ατόμων αλλοδαπών ατόμων, τα οποία βρέθηκαν σε γκρεμό βάθους 70 μέτρων μετά από πτώση του τετράτροχου μηχανοκίνητου οχήματος, το οποίο επέβαιναν στη περιοχή κάμπινγκ στα Λουτρά της Αφροδίτης Επαρχίας Πάφου.

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρεάς κεττής, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 15:30 το απόγευμα της Κυριακής.

Ο ένας τραυματίας (γυναίκα) ανασύρθηκε με ειδικό εξοπλισμό από γκρεμό 70 μέτρων, αφού και σταθεροποιήθηκε μετά από σοβαρό τραυματισμό, παραδόθηκε στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων.

Δεύτερος τραυματίας (άντρας) επίσης σταθεροποιήθηκε και παραλήφθηκε από σκάφος της Λιμενικής για τη διά θαλάσσης μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE