Ανήλικη έπιασε τιμόνι και έκανε βόλτες - Είχε τις «ευλογίες» των γονιών της

Ανήλικη έπιασε τιμόνι και έκανε βόλτες  - Είχε τις «ευλογίες» των γονιών της

Χθες το μεσημέρι, γύρω στις 12.10, μέλη του Περιφερειακού Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο από νεαρό πρόσωπο, στην Αλαμινό.

Όπως διαπιστώθηκε, το αυτοκίνητο οδηγείτο από ανήλικη ηλικίας 14 ετών, από τη Λευκωσία, με συνοδηγό τον πατέρα της και επιβάτες τη μητέρα της και την επίσης ανήλικη αδελφή της.

Ακολούθως, η 14χρονη κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της οδήγησης χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας έναντι τρίτου και ο πατέρας της για το ότι επέτρεψε στην ανήλικη να οδηγεί χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς ασφάλεια.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε Γαλλία και Βέλγιο μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε Γαλλία και Βέλγιο μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στη Γαλλία μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για να τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE