Δύο ακόμη θάνατοι στα κατεχόμενα από την COVID-19

Δύο ακόμη θάνατοι στα κατεχόμενα από την COVID-19

Δύο άτομα που ήταν θετικά στη νόσο COVID-19 πέθαναν σήμερα στα κατεχόμενα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θανάτων στους 42.


Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο ένας ασθενής ηλικίας 74 ετών βρισκόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας από τις 18 Ιουλίου.

Το «υπουργείο υγείας» ανέφερε ότι ο 74χρονος είχε υψηλή αρτηριακή πίεση και καρδιακά προβλήματα.

Επίσης, το «υπουργείο υγείας» ανέφερε ότι ο δεύτερος θάνατος αφορά 73χρονο, ο οποίος αρρώστησε σήμερα και κάλεσε ασθενοφόρο.

Μετά τις εξετάσεις, όπου κατέδειξαν ότι ήταν θετικός στην Covİd-19 μεταφέρθηκε στην εντατική και στη συνέχεια απεβίωσε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Αύξηση του κατώτατου μισθού για την επόμενη διετία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, με τους συνδικαλιστές να δηλώνουν πως οι αριθμοί δεν ανταποκρίνονται στα υφιστάμενα δεδομένα και τους εργοδότες να υποστηρίζουν ότι οι αυξήσεις είναι μεγαλύτερες από το αναμενόμενο.