Τσακώθηκε με την μητέρα του και της έκαψε το σπίτι - 25χρονος παραδέχθηκε πως έβαλε την φωτιά στο διαμέρισμα στη Λεμεσό
06.08.2021 - 16:41
Σε κακόβουλη ενέργεια οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε διαμέρισμα στην Λεμεσό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος κατήγγειλε ότι ο 25χρονος γιος της έθεσε την φωτιά, μετά από καβγά που είχαν μεταξύ τους.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 25χρονος παραδέχθηκε στις Αρχές, ότι ο ίδιος έβαλε την φωτιά στο διαμέρισμα, καθώς εκνευρίστηκε με τον καβγά που υπήρξε μεταξύ του ιδίου και της 52χρονης μητέρας του.
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι ο 25χρονος, φέρεται να είχε νωρίτερα επιτεθεί στην 52χρονη μητέρα του, μετά από έντονη λογομαχία, στην παρουσία και τρίτων προσώπων, που τον απομάκρυναν.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που εξασφάλισε η Αστυνομία, ο 25χρονος φαίνεται να αποχώρησε και να απείλησε πως θα έκανε κακό στη μητέρα του και μαζί με την 24χρονη φίλη του, ανέβηκαν ξανά στο διαμέρισμα.
Ο 25χρονος συνελήφθη από μέλος της ποδηλατικής αστυνομίας και όπως διαπιστώθηκε, εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ποινική υπόθεση που αφορά κλοπή αυτοκινήτου.
Να σημειωθεί πως ο 25χρονος διέμενε στο διαμέρισμα με την μητέρα του τις τελευταίες 15 ημέρες.
Εναντίον του αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Υπενθυμίζουμε ότι, η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (6/8)
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν τρία οχήματα και ένα τηλεσκοπικό βραχιονοφόρο όχημα.
Σε συνεργασία με την Αστυνομία έγινε εκκένωση της πολυκατοικίας για προληπτικούς σκοπούς.