Πέτρος Φιλιππίδης: Θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης με κατ' οίκον περιορισμό

Πέτρος Φιλιππίδης: Θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης με κατ' οίκον περιορισμό

Αίτημα αποφυλάκισης για κατ΄οίκον περιορισμό ετοιμάζεται να καταθέσει ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος βρίσκεται στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης και έχει κριθεί προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας On time ο ηθοποιός θα αιτηθεί την αποφυλάκισή του, ζητώντας να τεθεί σε καθεστώς επιτήρησης υπό το ηλεκτρονικό σύστημα γεωεντοπισμού, γνωστό ως «βραχιολάκι» και μάλιστα με δικά του έξοδα.

Ο ηθοποιός θα ζητήσει να μείνει κρατούμενος στο σπίτι του, μέχρι να γίνει η δίκη του έτσι ώστε να γλιτώσει την παραμονή του στο κελί με άλλους 19 κρατούμενους.

Γι΄αυτό και είναι διατεθειμένος να πληρώσει το κόστος του μηχανήματος, της τοποθέτησης αλλά και της ημερήσιας παρακολούθησης. Τα ίδια βήματα ακολούθησε και ο Δημήτρης Λιγνάδης με το αίτημά του ωστόσο να απορρίπτεται.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται η Αστυνομία και το Τμήμα Δασών, μετά από πληροφορίες που φέρεται να υποδεικνύουν την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης εκτεταμένων πυρκαγιών σε δασικές περιοχές της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE