ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ώρες αγωνίας για Κύπρια: Aπήγαγαν τον σύζυγο της στη Νιγηρία

Ώρες αγωνίας για Κύπρια: Aπήγαγαν τον σύζυγο της στη Νιγηρία

Θύμα απαγωγής στη Νιγηρία φαίνεται να έπεσε ο σύζυγος 45χρονης Ελληνοκύπριας τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν τις τελευταίες ήμερες. Η 45χρονη προέβη σε καταγγελία στην αστυνομία μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε από τους απαγωγείς, οι οποίοι ζητούσαν λύτρα.

«Θα σκοτώσουμε τον άντρα σου εάν δεν μας δώσεις 20 χιλιάδες ευρώ» της άγνωστος άντρας που τηλεφώνησε σε 45χρονη ελληνοκύπρια, η οποία έχασε τα ίχνη του συζύγου τις τελευταίες ημέρες και αντιλήφθηκε ότι ενδεχομένως να έπεσε θύμα απαγωγής.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 45χρονη στην αστυνομία, ο 55χρονος Βρετανός σύζυγος της, αρχές Ιανουαρίου είχε μεταβεί στη Νιγηρία για επαγγελματικούς σκοπούς.

Όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega την περασμένη Τετάρτη ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο για το ταξίδι της επιστροφής, τηλεφώνησε στη σύζυγο του.Ωστόσο από τότε χάθηκαν τα ίχνη του, μέχρι που χθες το πρωί η 45χρονη δέχτηκε τηλεφώνημα από απόκρυψη από αγνώστους που την ενημέρωσαν ότι έχουν απαγάγει τον σύζυγο της.

Έντρομη η 45χρονη προέβη αμέσως σε καταγγελία στην αστυνομία, η όποια με τη σειρά της έστειλε επείγον στην Ιντερπόλ του Λονδίνου και της Νιγηρίας σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τα ίχνη του 55χρονου, λαμβάνοντας υπόψη ότι στην εν λόγω χώρα συνηθίζονται τέτοιες απαγωγές.

Μέχρι στιγμής, οι διωκτικές αρχές δεν έχουν οποιαδήποτε νεότερα γύρω από την εξαφάνιση του 55χρονου επιχειρηματία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top