Στη Ρουμανία τον έψαχναν, στη Λεμεσό τον... βρήκαν - Χειροπέδες σε 45χρονο

Στη Ρουμανία τον έψαχναν, στη Λεμεσό τον... βρήκαν - Χειροπέδες σε 45χρονο

Συνελήφθη σήμερα στη Λεμεσό, 45χρονος ο οποίος καταζητείται από τις Αρχές της Ρουμανίας, βάση ευρωπαϊκού εντάλματος, για έκτιση ποινής φυλάκισης που του επιβλήθηκε από τις Αρχές της χώρας, για αδικήματα εμπορίας προσώπων. Ο 45χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς έναρξης της δικαστικής διαδικασίας έκδοσής του στη Ρουμανία.

Ενημέρωση για την έκδοση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που εξέδωσαν οι Αρχές της Ρουμανίας, στάλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού από τη Διεύθυνση Ευρωπαϊκής Ένωσης – Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας – ΔΕΕ-ΔΑΣ, του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, σε συνεργασία με μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, λίγο πριν τις 1.30 το μεσημέρι, εντόπισαν τον 45χρονο στη Λεμεσό και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Τα αδικήματα εμπορίας προσώπων διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2005-2010, τόσο στη Ρουμανία, όσο και στην Κύπρο. Στον 45χρονο έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης διάρκειας έξι χρόνων και δύο μηνών, μετά από εκδίκαση της υπόθεσης από τις Αρχές της Ρουμανίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.