Άντρας εντοπίστηκε να κρατιέται σε σημαδούρα - Σε κινητοποίηση οι ναυαγοσώστες

Άντρας εντοπίστηκε να κρατιέται σε σημαδούρα - Σε κινητοποίηση οι ναυαγοσώστες

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι ναυαγοσώστες στη Λεμεσό το πρωί της Πέμπτης (05/08), αφού σκάφος εντόπισε άντρα ηλικίας 65 ετών να κρατιέται πάνω σε σημαδούρα ο οποίος είχε υποστεί κράμπα και αδυνατούσε να κολυμπήσει.

Συγκεκριμένα γύρω στις 9:00 θαλάσσιο σκάφος εντόπισε άντρα, ηλικίας 65 ετών περίπου, να κρατιέται πάνω σε σημαδούρα  σε μεγάλη απόσταση από την ακτή και τον ανέσυρε στη βάρκα, ενώ επικοινώνησε με τους ναυαγοσώστες του παρακείμενου πύργου, σε συνεργασία με τους οποίους μεταφέρθηκε ο άντρας με ασφάλεια.

Αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, παραλήφθηκε από δικό του πρόσωπο.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό, παρακαλούν  τους λουόμενους να μην κολυμπούν έξω από  σηματοδοτημένες με σημαδούρες περιοχές και να προτιμούν να κολυμπούν παράλληλα της ακτής όσο γίνεται κοντά σε Ναυαγοσωστηκούς πύργους, για τη δική τους ασφάλεια!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE