ΠτΔ προς νεοσύλλεκτους: Η θητεία προσφέρει αίσθημα ευθύνης

ΠτΔ προς νεοσύλλεκτους: Η θητεία προσφέρει αίσθημα ευθύνης

Η θητεία προσφέρει αίσθημα ευθύνης και περηφάνιας που θα έχουν για όλη τους τη ζωή, σημειώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε μήνυμά του προς τους νεοσύλλεκτους της Εθνικής Φρουράς, στο Twitter.

«Στο νέο αίμα της ΕΦ που ορκίστηκε σήμερα πίστη εις την πατρίδα, εύχομαι καλή θητεία. Να είναι η υπηρεσία τους δημιουργική κ οι εμπειρίες χρήσιμες για το μέλλον τους», αναφέρει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στην ανάρτησή του.

Η θητεία, προσθέτει, «προσφέρει και κάτι άλλο, πιο σημαντικό: το αίσθημα ευθύνης κ περηφάνιας που θα έχουν για όλη τους τη ζωή!».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE