Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά στην τοποθεσία Ατσάς στη Λευκωσία

Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά στην τοποθεσία Ατσάς στη Λευκωσία

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το απόγευμα στην τοποθεσία Ατσάς στην επαρχία Λευκωσίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών.

Η πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε στις 16.00 τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17.30 αφού έκαψε ένα εκτάριο καλυμμένο με σπαρτά και χαμηλή άγρια βλάστηση, αναφέρεται.

«Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν 23 άτομα του Τμήματος Δασών με επτά  πυροσβεστικά οχήματα και 9 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  με έξι πυροσβεστικά οχήματα», σημειώνεται.

Προστίθεται ότι στην κατάσβεση επίσης συμμετείχε και ένας γεωργικός ελκυστήρας του Τμήματος Δασών.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από τον σκυβαλότοπο του Ατσά, αν και τα ακριβή αίτια εκδήλωσής της διερευνώνται από την Αστυνομία.

Δυνάμεις του Τμήματος Δασών θα παραμείνουν στην περιοχή για αποφυγή τυχόν αναζωπύρωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Νέα δεδομένα - Νέες συμμαχίες - Παλιοί και νέοι παίκτες

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Νέα δεδομένα - Νέες συμμαχίες - Παλιοί και νέοι παίκτες

Το πολιτικό σκηνικό αλλάζει – Τι ετοιμάζουν τα κόμματα, ποιοι διεκδικούν και πώς διαμορφώνονται οι τάσεις...

BEST OF TOTHEMAONLINE