Αστακός αύριο τα γήπεδα – Αυστηρά μέτρα λαμβάνει η Αστυνομία

Αστακός αύριο τα γήπεδα – Αυστηρά μέτρα λαμβάνει η Αστυνομία

Ενόψει των ποδοσφαιρικών συναντήσεων της τελευταίας αγωνιστικής, μεταξύ των ομάδων Ερμής – ΑΠΟΕΛ. ΑΕΚ – Ανόρθωση και Απόλλωνα – Ομόνοιας, η Αστυνομία έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, σε μία προσπάθεια να κυλήσουν ομαλά οι αγώνες, χωρίς την διεξαγωγή επεισοδίων.

Στο Αρχηγείο Αστυνομίας, διεξήχθηκαν απανωτές συσκέψεις το τελευταίο τριήμερο, με στόχο την κατάρτιση του όσο πιο δυνατόν καταλληλότερου σχεδιασμού που στόχο έχει την αποτροπή επεισοδίων, κατά τη διάρκεια, ή το πέρας των αγώνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη διεξήχθηκαν έλεγχοι σε όλους τους χώρους, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα αυριανά παιχνίδια, ενώ έχουν ενισχυθεί οι αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες θα καλύψουν όλους τους χώρους εισόδου και εξόδου στα γήπεδα.

Παράλληλα τα μέτρα ασφαλείας και οι έρευνες κατά την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα, θα είναι εξονυχιστικές.

Πέραν αυτού, η Αστυνομία, καλεί τα ίδια τα σωματεία και τις ομάδες, αλλά και τους απλούς φιλάθλους να λάβουν και αυτοί με τη σειρά τους τα μέτρα τους και να συνεργάζονται μαζί με την αστυνομία, για την όσο το δυνατόν ομαλότερη διεξαγωγή των αγώνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE