Μπαγκλαντές: Κεραυνός σκότωσε τουλάχιστον 17 καλεσμένους σε γαμήλιο πάρτι

Μπαγκλαντές: Κεραυνός σκότωσε τουλάχιστον 17 καλεσμένους σε γαμήλιο πάρτι

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 10 τραυματίστηκαν σήμερα, όταν κεραυνός έπληξε μια γαμήλια εκδήλωση, που πραγματοποιείτο σε ένα πλεούμενο στο βορειοδυτικό Μπαγκλαντές, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Ο κεραυνός σημειώθηκε στην περιοχή την ώρα που το πλεούμενο έφθανε στις όχθες του ποταμού Πάντμα στην πόλη Σιμπγκάντζ, καθώς οι καλεσμένοι κατευθύνονταν στο σπίτι της νύφης, είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας Φαρίντ Χοσαΐν.

«Έχουμε πληροφορίες για 17 ανθρώπους που πέθαναν και άλλους που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο», περιέγραψε ο Χοσαΐν.

Τραυματίστηκαν 14 άνθρωποι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, είπε ο πυροσβέστης Μεχερούλ Ισλάμ. Ο γαμπρός βρίσκεται μεταξύ των τραυματιών.

Οι κεραυνοί σκοτώνουν κάθε χρόνο εκατοντάδες ανθρώπους στο Μπανγκλαντές, το οποίο κήρυξε το φαινόμενο φυσική καταστροφή το 2016, όταν περισσότεροι από 200 άνθρωποι σκοτώθηκαν τον μήνα Μάιο, μεταξύ αυτών 82 σε μια μόνο ημέρα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για ναυάγιο σε Αμμόχωστο και Κερύνεια: «Στις ανθρώπινες τραγωδίες ο πόνος είναι ο ίδιος»

ΠτΔ για ναυάγιο σε Αμμόχωστο και Κερύνεια: «Στις ανθρώπινες τραγωδίες ο πόνος είναι ο ίδιος»

Συλλυπητήρια εκ μέρους της Πολιτείας εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προς τις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους την περασμένη βδομάδα κατά την κακοκαιρία αλλά και με το ναυάγιο στην Κερύνεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE