Ενώπιον Δικαστηρίου ο Μητροπολίτης Μόρφου για παραβάσεις του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου

Ενώπιον Δικαστηρίου ο Μητροπολίτης Μόρφου για παραβάσεις του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, σε σχέση με αδικήματα κατά παράβαση του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

 
Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η διαδικασία αναβλήθηκε και ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 24 Σεπτεμβρίου.
 
Στο μεταξύ, έξω από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας είχε συγκεντρωθεί κόσμος για να εκφράσει την στήριξη του στον Μητροπολίτη Μόρφου και κρατούσαν πανό, τα οποία, μεταξύ άλλων, έγραφαν: «Κάτω τα χέρια σας από το δεσπότη μας», «Μόρφου Νεόφυτε είμαστε μαζί σου», «Ζει Κύριος, ο Θεός», «Οργή λαού, φωνή θεού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν

Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν

Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, στις έντεκα το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE