Ενώπιον Δικαστηρίου ο Μητροπολίτης Μόρφου για παραβάσεις του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου

Ενώπιον Δικαστηρίου ο Μητροπολίτης Μόρφου για παραβάσεις του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, σε σχέση με αδικήματα κατά παράβαση του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

 
Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η διαδικασία αναβλήθηκε και ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 24 Σεπτεμβρίου.
 
Στο μεταξύ, έξω από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας είχε συγκεντρωθεί κόσμος για να εκφράσει την στήριξη του στον Μητροπολίτη Μόρφου και κρατούσαν πανό, τα οποία, μεταξύ άλλων, έγραφαν: «Κάτω τα χέρια σας από το δεσπότη μας», «Μόρφου Νεόφυτε είμαστε μαζί σου», «Ζει Κύριος, ο Θεός», «Οργή λαού, φωνή θεού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η κα. Ολγκίν, που έφθασε στο νησί την Πέμπτη το βράδυ, συνεχίζει τις επαφές της στο πλαίσιο των προσπαθειών για επανεκκίνηση των συνομιλιών στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE