Παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας στα κατεχόμενα μέχρι 10 Αυγούστου

Παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας στα κατεχόμενα μέχρι 10 Αυγούστου

Παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας μέχρι και την 10η Αυγούστου, αποφάσισε το «υπουργικό συμβούλιο» σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι», μετά και την ανησυχητική αύξηση των καθημερινών κρουσμάτων στα κατεχόμενα. Χθες ανακοινώθηκαν 148 νέα κρούσματα.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας στα κατεχόμενα ισχύει από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5 το πρωί.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο «διάταγμα» αναφέρονται και οι εξαιρέσεις στην κυκλοφορία που αφορούν στους «αστυνομικούς», «πυροσβέστες», εργαζομένους στον τομέα της υγείας κτλ, αλλά και εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα που ο τομέας τους θεωρείται σημαντικός για την εφαρμογή των μέτρων κατά της πανδημίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE