Παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας στα κατεχόμενα μέχρι 10 Αυγούστου

Παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας στα κατεχόμενα μέχρι 10 Αυγούστου

Παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας μέχρι και την 10η Αυγούστου, αποφάσισε το «υπουργικό συμβούλιο» σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι», μετά και την ανησυχητική αύξηση των καθημερινών κρουσμάτων στα κατεχόμενα. Χθες ανακοινώθηκαν 148 νέα κρούσματα.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας στα κατεχόμενα ισχύει από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5 το πρωί.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο «διάταγμα» αναφέρονται και οι εξαιρέσεις στην κυκλοφορία που αφορούν στους «αστυνομικούς», «πυροσβέστες», εργαζομένους στον τομέα της υγείας κτλ, αλλά και εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα που ο τομέας τους θεωρείται σημαντικός για την εφαρμογή των μέτρων κατά της πανδημίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Μάγιαρ - «Αναμένω με ενδιαφέρον να συνεργαστούμε στενά»

Μήνυμα ΠτΔ σε Μάγιαρ - «Αναμένω με ενδιαφέρον να συνεργαστούμε στενά»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχάρη τον Péter Magyar για τη νίκη του στις εκλογές, εκφράζοντας την προσδοκία για στενή και εποικοδομητική συνεργασία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ατζέντας.

BEST OF TOTHEMAONLINE