Έπεσαν «καμπάνες» σε πολίτες και υποστατικά – Χέρι στην τσέπη για παραβίαση των μέτρων

Έπεσαν «καμπάνες» σε πολίτες και υποστατικά – Χέρι στην τσέπη για παραβίαση των μέτρων

Σε καταγγελία 35 πολιτών και 2 ιδιοκτητών υποστατικών, προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία για παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, στο πλαίσιο 4.853 ελέγχων, παγκύπρια.

 

Εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι στη Λευκωσία έγιναν 2.348 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες, ενώ στη Λεμεσό η Αστυνομία έκανε 439 ελέγχους και καταγγέλθηκαν 19 πολίτες.

Στη Λάρνακα έγιναν 424, χωρίς καταγγελίες, ενώ στην Πάφο διενεργήθηκαν 406 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 3 πολίτες και 2 ιδιοκτήτες υποστατικών.

Στην Αμμόχωστο έγιναν 767 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 11 πολίτες. Στη Μόρφου η Αστυνομία διενήργησε 195 ελέγχους, χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

Επίσης, η Τροχαία έκανε 274 ελέγχους, ενώ Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 127 ελέγχους χωρίς να γίνει κάποια καταγγελία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE