Προσπάθησαν να πάνε στην Γαλλία με ψευδείς στοιχεία - Τους τσάκωσαν στο αεροδρόμιο Πάφου

Προσπάθησαν να πάνε στην Γαλλία με ψευδείς στοιχεία - Τους τσάκωσαν στο αεροδρόμιο Πάφου

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία Πάφου στον αερολιμένα Πάφου για υπόθεση πλαστοπροσωπίας και πλαστογραφίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, παρουσιάστηκαν για να αναχωρήσουν χθες για τη Γαλλία από τον αερολιμένα Πάφου τέσσερα πρόσωπα, δύο άνδρες ηλικίας 20 ετών και δύο γυναίκες 26 ετών,τα οποία όλα είχαν στην κατοχή τους γαλλικά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι γαλλικά και βελγικά ταξιδιωτικά έγγραφα, που είχαν στην κατοχή τους δεν ήταν γνήσια.

Ακολούθως αφού διαπιστώθηκαν τα πραγματικά τους στοιχεία, συνελήφθησαν και οι τέσσερις σε σχέση με το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας και πλαστογραφίας.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. Πρόκειται για την πέμπτη υπόθεση πλαστοπροσωπίας που διερευνά το ΤΑΕ Πάφου το τελευταίο δεκαήμερο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE