Έξαλλη με δημοσίευμα η Γιολίτη – «Προκάλεσα ‘δικαιολογημένη’ επίθεση στον Δία;»

Έξαλλη με δημοσίευμα η Γιολίτη – «Προκάλεσα ‘δικαιολογημένη’ επίθεση στον Δία;»

Ενοχλημένη φαίνεται να είναι η τέως Υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη, με δημοσίευμα σε γνωστό περιοδικό που αναφέρεται στο όνομα της και το όνομα του συντρόφου της, Χρύσανθου Τσουρούλλη.

Η Έμιλυ Γιολίτη με ανάρτηση της στο Twitter απευθύνθηκε στον εκδότη του μέσου αναφέροντας τον και ονομαστικά, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια της για τα όσα διάβασε στο εν λόγω άρθρο.

Συγκεκριμένα η ίδια έγραψε: «Κανενός τον ηγέτη δεν παριστάνω αγαπητέ @dlottides και προσέξτε λίγο με την υπόθαλψη της τρομοκρατίας. Λάιφσταϊλ πουλάτε, μην την είδατε και Τσώρτσιλ» ενώ σε απάντηση ακόλουθου της είπε τα εξής: «Η προσωπική επίθεση είναι στην δίκη μου απάντηση ή στην αρχική τοποθέτηση; Εκδότης αφήνει να νοηθεί πως λόγω ανάρτησης μου στην Ύδρα προκάλεσα «δικαιολογημένη» επίθεση στον Δία; Το μέτρο πράγματι χάθηκε, μην σας φταίξω εγώ (πάλι).»

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE