Είκοσι υποθέσεις για σεξουαλική παρενόχληση καταχωρήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου

Είκοσι υποθέσεις για σεξουαλική παρενόχληση καταχωρήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου

Είκοσι υποθέσεις για σεξουαλική παρενόχληση έχουν καταχωρηθεί ενώπιον δικαστηρίου για εκδίκαση, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον αριθμό των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, από την ημέρα που είδαν οι υποθέσεις αυτές το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, ο κ. Ανδρέου είπε ότι εξακολουθούν να είναι 34 συνολικά οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, οι οποίες διερευνήθηκαν ή διερευνώνται από την ειδική ανακριτική ομάδα της Αστυνομίας.

«Είκοσι έχουν καταχωρηθεί ενώπιον δικαστηρίου για εκδίκαση, για τρεις αποφασίστηκε από τη Νομική Υπηρεσία η μη ποινική δίωξη, εφτά βρίσκονται υπό διερεύνηση και τέσσερις στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες. Άρα, πάμε στις 34 σύνολο», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE