«Κάρφωσε» σε δέντρο αυτοκίνητο 20χρονης στη Λάρνακα - Σοβαρά στο νοσοκομείο

«Κάρφωσε» σε δέντρο αυτοκίνητο 20χρονης στη Λάρνακα - Σοβαρά στο νοσοκομείο

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 20χρονης οδηγού αυτοκινήτου, τα ξημερώματα σήμερα στην επαρχία Λάρνακας, διερευνά η Αστυνομία.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη γύρω στις 4.20 τα ξημερώματα, στο δρόμο Λάγιας-Οράς. Σε σημείο του δρόμου, όπου υπάρχει αριστερή στροφή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα που οδηγούσε η 20χρονη κινήθηκε δεξιά εκτός του δρόμου σε χωράφι και αφού προσέκρουσε σε δέντρο, ακινητοποιήθηκε.

Τη νεαρή μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας συγγενικά της πρόσωπα. Από τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι αυτή έφερε, μεταξύ άλλων τραυμάτων, εσωτερική αιμορραγία στο σώμα. Κρατείται στο Νοσοκομείο για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Λευκάρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.