ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στεφάνου: Εκτίμηση και αναγνώριση για το έργο που επιτελούν οι νέοι στα σπουδαστικά κέντρα

Στεφάνου: Εκτίμηση και αναγνώριση για το έργο που επιτελούν οι νέοι στα σπουδαστικά κέντρα

Εκτίμηση και αναγνώριση για το έργο που επιτελούν οι νέοι στα σπουδαστικά κέντρα για καλύτερη ποιότητα στην παιδεία και προοπτική για τη νέα γενιά, εξέφρασε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Ο νέος ΓΓ του ΑΚΕΛ ήταν ομιλητής στην 28η Συνδιάσκεψη του φοιτητικού τμήματος της ΕΔΟΝ στην αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών.

Ο κ. Στεφάνου εξέφρασε την χαρά του που του δόθηκε η ευκαιρία να βρεθεί μαζί με τους νέους για να αναπτύξουν, όπως είπε, ένα διάλογο.

Εξέφρασε εκτίμηση, αναγνώριση και σεβασμό για τη δουλειά που κάνουν οι νέοι στα διάφορα σπουδαστικά κέντρα για καλύτερη ποιότητα στην παιδεία, καλύτερη ποιότητα ζωής και προοπτική στην νέα γενιά η οποία ζει σε ένα κόσμο που σκοτώνει καθημερινά τα όνειρα των νέων και την διάθεση για να δημιουργήσουν στον κόσμο.

Με τη συμμετοχή τους, είπε, βοηθάνε το κίνημα της Αριστεράς να κρατά ζωντανή την ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο, για μια καλύτερη Κύπρο και μια καλύτερη κοινωνία και τους κάλεσε να συνεχίσουν την δουλειά και τους αγώνες τους στις γραμμές της Προοδευτικής και στις γραμμές της ΕΔΟΝ, ανέφερε.

Στην ομιλία του, ο κ. Στεφάνου αναφέρθηκε και στο Κυπριακό και είπε ότι επιβάλλεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να βγει μπροστά με πρωτοβουλίες αλλιώς θα παρακολουθούμε την Κύπρο μέρα την μέρα να διολισθαίνει προς την διχοτόμηση.

Δεν είναι τυχαίο, είπε ο κ. Στεφάνου που τα Ηνωμένα Έθνη εδώ και μερικά χρόνια στις εκθέσεις τους περιγράφουν το στάτους κβο όχι ως απαράδεκτο όπως το περιέγραφαν προηγουμένως αλλά το περιγράφουν ως μη βιώσιμο.

Για την πανδημία, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ είπε πως στην αντίληψη του ΑΚΕΛ είναι ξεκάθαρο. Ότι η αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας περνά μέσα από τον εμβολιασμό είπε και τόνισε πως αυτό λέει η επιστήμη και οφείλουμε να αξιοποιούμε και να επενδύουμε στην επιστήμη. Καλούμε λοιπόν τον κόσμο και τον προτρέπουμε να εμβολιαστεί, συμπλήρωσε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top