Yπό πενθήμερη κράτηση έξι πρόσωπα για υπόθεσεις πλαστοπροσωπίας στο αεροδρόμιο Πάφου

Yπό πενθήμερη κράτηση έξι πρόσωπα για υπόθεσεις πλαστοπροσωπίας στο αεροδρόμιο Πάφου

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για έξι άτομα αναφορικά με υπόθεση πλαστοπροσωπίας, στον αερολιμένα Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία  παρουσιάστηκαν για να αναχωρήσουν το πρωί για την Γαλλία από τον αερολιμένα Πάφου πέντε γυναίκες και ένας άνδρας. Όλοι κατείχαν γαλλικά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι τα δελτία ταυτότητας που είχαν στην κατοχή τους ήταν γνήσια όμως ανήκαν σε άλλα πρόσωπα.

Διαπιστώθηκαν τα πραγματικά τους στοιχεία και συνελήφθησαν και οι έξι σε σχέση με το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας. 

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. Πρόκειται για την τέταρτη υπόθεση πλαστοπροσωπίας που διερευνά το ΤΑΕ Πάφου την τελευταία εβδομάδα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE