Απαντά για τις εκποιήσεις η Κυβέρνηση - «Το ΑΚΕΛ συνεχίζει να αγνοεί τα όσα έγιναν στην πράξη»

Απαντά για τις εκποιήσεις η Κυβέρνηση - «Το ΑΚΕΛ συνεχίζει να αγνοεί τα όσα έγιναν στην πράξη»

Απάντηση στο ΑΚΕΛ για τις εκποιήσεις δίνει η Κυβέρνηση, μέσω γραπτής δήλωσης του Μάριου Πελεκάνου.

Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου «το ΑΚΕΛ συνεχίζει να αγνοεί τα όσα στην πράξη έγιναν και αποτελούν το πλαίσιο προστασίας της κύριας κατοικίας.

Είναι χρήσιμο, το ΑΚΕΛ να αναφέρεται στις ανακοινώσεις του συμπεριλαμβάνοντας και αριθμούς, ώστε να ενημερώσει τους συμπολίτες μας για τον αριθμό κύριων κατοικιών των ευάλωτων οικονομικά οικογενειών που έχουν εκποιηθεί.

Είναι, επίσης, σωστό να μας ενημερώσει το ΑΚΕΛ κατά πόσον επιθυμεί η Κυβέρνηση να εφαρμόζει σχέδια που θα επιβραβεύουν τους στρατηγικούς κακοπληρωτές με χρήματα του φορολογούμενου.

Ως Κυβέρνηση συνεχίζουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα προγραμματίζοντας τις επόμενες κινήσεις που θα διευρύνουν το δίχτυ προστασίας για τους πιο ευάλωτους, χωρίς να ενθαρρύνουν μη αποδεκτές συμπεριφορές».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδος ανοίγει για το Κυπριακό, με δύο παράλληλες εξελίξεις να αναβαθμίζουν τη διπλωματική κινητικότητα γύρω από το εθνικό ζήτημα: Την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο κατοχικό ηγέτη και την ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE