Ο Πούτιν διαβεβαίωσε τον Ερντογάν ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να βοηθάει την Τουρκία στην κατάσβεση των πυρκαγιών

Ο Πούτιν διαβεβαίωσε τον Ερντογάν ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να βοηθάει την Τουρκία στην κατάσβεση των πυρκαγιών

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν συζήτησε το θέμα των πυρκαγιών που μαίνονται στον τουρκικό νότο σε μια τηλεφωνική συνδιάλεξη σήμερα με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και διαβεβαίωσε πως η Μόσχα θα συνεχίσει να βοηθάει την Άγκυρα στις επιχειρήσεις κατάσβεσης, έγινε γνωστό από το Κρεμλίνο.

"Οι δύο πλευρές συζήτησαν την επείγουσα κατάσταση που έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές στις νότιες περιοχές της Τουρκίας. Σημείωσαν τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στη μάχη κατά της φυσικής καταστροφής", σημειώνει σε μια ανακοίνωσή του σήμερα το Κρεμλίνο.

"Ο Βλαντίμιρ Πούτιν διαβεβαίωσε πως η Ρωσία θα συνεχίσει να παράσχει ευρεία βοήθεια στην Τουρκία στην κατάσβεση των πυρκαγιών. Ο Ερντογάν ευχαρίστησε θερμά (τον Ρώσο Πρόεδρο) για τη σημαντική στήριξη", προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE