ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νοσοκομείο με σοβαρά κατάγματα 60χρονος - Εκσφενδονίστηκε στο οδόστρωμα μετά από σύγκρουση με όχημα

Στο νοσοκομείο με σοβαρά κατάγματα 60χρονος - Εκσφενδονίστηκε στο οδόστρωμα μετά από σύγκρουση με όχημα

Με ανοικτό κάταγμα αριστερής κνήμης, θλαστικό κάταγμα στο κεφάλι και εγκαύματα τριβής νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας 60χρονος από τη Λάρνακα ο οποίος τραυματίστηκε χθες βράδυ σε οδικό ατύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 23.30 χθες στο δρόμο Κιτίου – Μαζωτού με κατεύθυνση το Κίτι, αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος από τη Λάρνακα δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα μοτοποδήλατο που βρισκόταν μπροστά του και οδηγείτο από 60χρονο επίσης από τη Λάρνακα, με αποτέλεσμα να το κτυπήσει.

Από τη σύγκρουση το μοτοποδήλατο σφηνώθηκε στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και σύρθηκε σε αρκετή απόσταση, ενώ ο 60χρονος εκσφενδονίστηκε στο οδόστρωμα.

Ο 60χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει ανοικτό κάταγμα αριστερής κνήμης, θλαστικό κάταγμα στο κεφάλι και εγκαύματα τριβής. Ο άνδρας κρατήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για νοσηλεία και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Τόσο στον 20χρονο όσο και στον 60χρονο έγινε έλεγχος αλκοόλης με τον οδηγό του μοτοποδήλατου να έχει 4 μιλιγκράμ.

Από έρευνες της Αστυνομίας προέκυψε ότι το μοτοποδήλατο δεν έφερε φώτα πορείας γι’αυτό και δεν έγινε έγκαιρα αντιληπτό από τον οδηγό του αυτοκινήτου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top