Νέες αποφάσεις στα κατεχόμενα για την αναχαίτιση της διασποράς του κορωνοϊού

Νέες αποφάσεις στα κατεχόμενα για την αναχαίτιση της διασποράς του κορωνοϊού

Νέες αποφάσεις έλαβε η «ανώτατη επιτροπή λοιμωδών νόσων» του «υπουργείου υγείας» στα κατεχόμενα, γράφει την Παρασκευή η τ/κ εφημερίδα «Kίπρις».

Σύμφωνα με τις αποφάσεις αυτές, όπως μεταδίδει το ΓΤΠ, μέχρι τις 31 Αυγούστου 2021, τα εμβολιασμένα άτομα που έρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούν να εισέρχονται στα κατεχόμενα χωρίς να υποχρεούνται να υποβάλλονται σε καραντίνα.

Άτομα που ολοκλήρωσαν την δεύτερη δόση του εμβολίου θα θεωρούνται εμβολιασμένα μετά την παρέλευση 14 ημερών από την ημερομηνία της δεύτερης δόσης.

Η απόφαση προνοεί ότι ανεξαρτήτως του εμβαδού των μπαρ και των κλαμπ, αυτά θα μπορούν να δέχονται μέγιστο αριθμό 250 πελατών και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα που δεν είναι εμβολιασμένα.

Όσο και αν είναι το εμβαδόν των ανοικτών χώρων που θα διεξάγονται χοροί, τελετές, μουσικές συναυλίες κλπ, δεν θα μπορούν να δέχονται πέραν των 250 πελατών. Το ίδιο θα ισχύει και για τους χώρους τέλεσης γάμων, δηλαδή όσο και αν είναι το εμβαδόν τους, δεν θα μπορούν να δέχονται πέραν των 250 ατόμων.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE