Διαχειρίσιμη η φωτιά στην Επαρχία Λεμεσού - Προφύλαξαν κατοικίες οι δυνάμεις πυρόσβεσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαχειρίσιμη η φωτιά στην Επαρχία Λεμεσού -  Προφύλαξαν κατοικίες οι δυνάμεις πυρόσβεσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής 30 Ιουλίου μεταξύ των κοινοτήτων Κορφή και Λιμνάτης, της Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι διαχειρίσιμη και κατέκαψε συνολική έκταση περίπου 5 εκταρίων.

Επηρεάστηκε παράπηγμα το οποίο βρισκόταν στην περίφραξη ιδιωτικής κατοικίας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέβαλαν η Πολιτική Άμυνα, η Επαρχιακή Διοίκηση και το Τμήμα Δασών. Οι δυνάμεις πυρόσβεσης

Κατά την διάρκεια εξέλιξης της πυρκαγιάς οι δυνάμεις πυρόσβεσης προφύλαξαν κατοικίες.

Πηγή φωτογραφιών: ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.