Η φωτογραφία που τραβήχτηκε 10 μέρες πριν στον αυτοκινητόδρομο προς Λάρνακα

Η φωτογραφία που τραβήχτηκε 10 μέρες πριν στον αυτοκινητόδρομο προς Λάρνακα

Ευτυχώς που ήταν σταματημένος!

Πως τα κατάφερε να σταθμεύσει, το αυτοκίνητό του αντίθετα με στο ρεύμα κυκλοφορίας, και μάλιστα στον αυτοκινητόδρομο προς Λάρνακα, ένας Θεός ξέρει. 

Δεν είναι καθημερινό το φαινόμενο αυτό, ωστόσο τυγχάνει. Εκείνο όμως που είναι άξιον απορίας, είναι το πώς κανείς μπορεί να κάνει ένα τέτοιο λάθος. Ακόμη και να μπερδευτείς, είναι εύκολο να αντιληφθείς το λάθος σου, καθώς οι πινακίδες κατέυθυνσης, αν μη τι άλλο, τις βλέπεις γκρίζες – δηλαδή από την πίσω τους πλευρά. 

Ο κύριος στην φωτογραφία, η οποία αναρτήθηκε στο CyStreets, όχι μόνο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, αλλά στάθμευσε και στο πλάι του αυτοκινητόδρομου. 

Όπως θα δείτε, η λήψη της εν λόγω φωτογραφίας έγινε την Τετάρτη 13/05/2015 στις 15:52 το απόγευμα, προφανώς από κάμερα αυτοκινήτου το οποίο κατευθυνόταν προς την πόλη του Ζήνωνα. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Υπό τη νέα του σύνθεση, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, συνέρχεται στις 10.00 το Εθνικό Συμβούλιο, σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία καταγράφεται αυξημένη κινητικότητα στο Κυπριακό και εντείνονται οι διεργασίες ενόψει των επόμενων πρωτοβουλιών των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE