Το Lidl Αγίας Φυλάξεως γιόρτασε έναν χρόνο λειτουργίας και μοίρασε iPhones!

Το Lidl Αγίας Φυλάξεως γιόρτασε έναν χρόνο λειτουργίας και μοίρασε iPhones!

Στη Lidl Κύπρου, όταν εμείς γιορτάζουμε, εσείς κερδίζετε!

Το Σάββατο 24 Ιουλίου, τρεις τυχεροί πελάτες που παρευρέθηκαν στους εορτασμούς για τον ένα χρόνο λειτουργίας του Lidl Αγίας Φυλάξεως, παρέλαβαν από τον διευθυντή του καταστήματος, τα καινούρια τους iPhone 12.

Η γιορτή για τον ένα χρόνο λειτουργίας του 18ού καταστήματος της Lidl στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουλίου με γιορτινή διάθεση, πλούσια δώρα και πολλές εκπλήξεις, από τις 7:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ.

Όλοι απόλαυσαν για καλωσόρισμα λαχταριστό παγωτό από το Lidl Vantastic -το φανταστικό βαν της Lidl Κύπρου- και κάθε μία ώρα τυχεροί καταναλωτές κέρδιζαν δωρεάν τα ψώνια τους!

Επίσης, όλοι οι πελάτες του καταστήματος είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα από τα 3 Iphone 12! Το μόνο που είχαν να κάνουν για να συμμετέχουν στην κλήρωση, ήταν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους μέσω application, σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μετά τα ταμεία του καταστήματος.

Το κατάστημά μας, επί της οδού Αγίας Φυλάξεως στην καρδιά της Λεμεσού, ως ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα της αλυσίδας Lidl, στην Ευρώπη, σχεδιάστηκε, ώστε να προσφέρει μία ανανεωμένη εμπειρία αγορών με σεβασμό στο περιβάλλον και στους καταναλωτές.

Παρόλο που είναι το νεότερο κατάστημα της Lidl Κύπρου κατάφερε να βρεθεί σε ένα μόνο χρόνο ψηλά στην προτίμηση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε!

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE