Η αστυνομία απέκλεισε δρόμο του Παρισιού έπειτα από συμβάν με τραυματισμούς

Η αστυνομία απέκλεισε δρόμο του Παρισιού έπειτα από συμβάν με τραυματισμούς

Η γαλλική αστυνομία απέκλεισε δρόμο του Παρισιού αργά το βράδυ χθες Πέμπτη εξαιτίας συμβάντος, ανακοίνωσε η ίδια μέσω Twitter, αφού ΜΜΕ μετέδωσαν πως αυτοκίνητο χτύπησε πελάτες καφέ καθισμένους σε εξωτερικό χώρο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί.
 

Η εφημερίδα Le Parisien και το ραδιοφωνικό δίκτυο BFMTV ανέφεραν πως το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κόσμο καθισμένο σε τραπεζοκαθίσματα του καφέ, στο 17ο διαμέρισμα. Σύμφωνα με τα δύο μέσα ενημέρωσης, που επικαλέστηκαν πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, κατόπιν ο οδηγός του αυτοκινήτου τράπηκε σε φυγή. Εκτιμάται πως πιθανόν επρόκειτο για ατύχημα.
 
 Η γαλλική αστυνομία κάλεσε τους κατοίκους της γαλλικής πρωτεύουσας να αποφύγουν την περιοχή.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ SIGMA: Επτακομματική Βουλή με την ΕΔΕΚ να «παραμονεύει» – Πώς αξιολογούν οι πολίτες την «ποιότητα» των ψηφοδελτίων

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ SIGMA: Επτακομματική Βουλή με την ΕΔΕΚ να «παραμονεύει» – Πώς αξιολογούν οι πολίτες την «ποιότητα» των ψηφοδελτίων

Σημαντική αύξηση της απογοήτευσης των πολιτών καταγράφει η δημοσκόπηση Απριλίου του SIGMA, την ώρα που ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ εμφανίζονται ισόπαλοι στην πρόθεση ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE