Λαγκάρντ: Υπάρχει πολλή δουλειά ακόμη για να υπάρξει συμφωνία για την Ελλάδα

Λαγκάρντ: Υπάρχει πολλή δουλειά ακόμη για να υπάρξει συμφωνία για την Ελλάδα

ια ενδεχόμενη συμφωνία που θα βοηθούσε να επιλυθεί η κρίση χρέους της Ελλάδας απαιτεί ακόμη πολλή δουλειά και δεν θα πρέπει να γίνει βιαστικά, υποστήριξε σήμερα από το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, η Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.

"Ξέρω ότι υπάρχει πολλή δουλειά ακόμη να γίνει. (Όλες) οι πλευρές τώρα εργάζονται, λαμβάνουν προτάσεις, συνεργάζονται και θα συνεχίσουμε έτσι όσο γρηγορότερα μπορούμε", είπε η Λαγκάρντ σε εκδήλωση της Κεντρικής Τράπεζας της Βραζιλίας. "Θα πρέπει να είναι μια συνολική προσέγγιση, όχι μια γρήγορη και πρόχειρη δουλειά", πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE