ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα ψηλά τα κρούσματα της Πέμπτης (29/07) – Τέσσερις νέοι θάνατοι

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα ψηλά τα κρούσματα της Πέμπτης (29/07) – Τέσσερις νέοι θάνατοι

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 29 Ιουλίου 2021:

 

  • Τέσσερα άτομα απεβίωσαν από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 416.

 

  • 283 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 83 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 88,3% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

 

  • Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 68,230 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

 

  • 655 (ποσοστό θετικότητας: 0,96%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 100,784.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE