ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Ξεπέρασαν τους 300 οι εμβολιασμοί στο κέντρο 'walk in' της Αγίας Νάπας μέσα σε λίγες ώρες

Ξεπέρασαν τους 300 οι εμβολιασμοί στο κέντρο 'walk in' της Αγίας Νάπας μέσα σε λίγες ώρες

Το κέντρο Εμβολιασμού Walk-in που λειτουργεί από σήμερα στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Νάπας επισκέφθηκε η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Στέλλα Κυριακίδου, στο οποίο, μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης έγιναν πάνω από 300 εμβόλια.

Την κα. Κυριακίδου συνόδευε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη. Στο κέντρο εμβολιασμού "walk in" υποδέχθηκε τις δυο κυρίες ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρήστος Ζαννέττου.

Η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Στέλλα Κυριακίδου ανέφερε πως σε αυτή την προσπάθεια που εδώ και 1,5 χρόνο όλοι μαζί δίνουμε την μάχη κανείς δεν περισσεύει. Πρόσθεσε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ένα ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο και συνεχάρη το Υπουργείο Υγείας και τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας «γιατί έχουν ενώσει όλοι μαζί τις δυνάμεις τους, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στους πολίτες με τα εμβόλια».

Επανέλαβε εξάλλου ότι «δεν είναι τα εμβόλια που σώζουν ζωές, είναι οι εμβολιασμοί» που «είναι το καλύτερο όπλο που έχουμε αυτή την στιγμή απέναντι στον κορωνοιό».

Σε δηλώσεις της η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας για την παραχώρηση του χώρου, λέγοντας πως μέχρι το μεσημέρι στο συγκεκριμένο κέντρο έγιναν 302 εμβόλια.

Στο σύνολο του walk in, είπε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, έγιναν ακριβώς 10 χιλιάδες εμβολιασμοί. Πρόκειται για ένα πάρα πολύ σημαντικό πρόγραμμα, συμπλήρωσε, διότι «έρχεται ο κόσμος εμβολιάζεται δεν χρειάζεται να γραφτεί στην πλατφόρμα και επίσης με αυτό τον εμβολιασμό θωρακίζουμε τον εαυτό μας θωρακίζουμε τους γύρω μας και επίσης είναι πάρα πολύ σημαντικό για την δημόσια υγεία».

Από την δική του πλευρά ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρήστος Ζαννέττου δήλωσε ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου και είπε ότι πέραν των 300 ατόμων έχουν εμβολιαστεί σήμερα.

Μέσα από αυτό το πλαίσιο του walk in, ανέφερε ο Δήμαρχος, έχουμε δημιουργήσει τις συνθήκες και μέσα από την προτροπή του κόσμου το κίνητρο για να προσέλθουν για τον εμβολιασμό.

Ταυτόχρονα, είπε, μέσα από αυτή την πράξη, ο κόσμος στηρίζει την υγεία, στηρίζει και την τουριστική βιομηχανία, η οποία είναι σημαντική για την οικονομία μας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top