2.696 τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα - 9 οι νέοι θάνατοι

2.696 τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα - 9 οι νέοι θάνατοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24ώρες είναι 2.696.

Σύμφωνα με την καθηγήτρια Παιδιατρικής του ΕΚΠΑ κα Βάνα Παπαευαγγέλλου, ο αριθμός των διασωληνωμένων ασθενών είναι 157 ενώ το τελευταίο 24ωρο έχασαν την ζωή τους από τη νόσο 9 συνάνθρωποί μας.

Παράλληλα σημείωσε ότι ξεπέρασαν τις 100.000 ο αριθμός των διαγνωστικών τεστ που έγιναν το τελευταίο 24ωρο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.