Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά κοντά στα Λύμπια

Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά κοντά στα Λύμπια

Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στη περιοχή Καψαλόραχη, πλησίον της Κοινότητας Λυμπιών, αφού έκαψε έκταση 2 εκταρίων

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα, Πέμπτη και ώρα 15:45.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, εργάστηκαν 18 στελέχη του Τμήματος Δασών με 5 πυροσβεστικά οχήματα και 4 στελέχη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με 2 πυροσβεστικά οχήματα.

Προστίθεται πως για τη κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέδραμε το αεροπλάνο του Τμήματος δασών. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17:00, αφού έκαψε έκταση 2 εκταρίων με χαμηλή άγρια βλάστηση. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE