Αυτή είναι η 18χρονη που απουσιάζει από την οικία της στη Λευκωσία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  

Αυτή είναι η 18χρονη που απουσιάζει από την οικία της στη Λευκωσία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ   

 

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Άννας Μιχαήλ, 18 ετών, η οποία απουσιάζει από το χώρο διαμονής της, στη Λευκωσία, από τις 8μ.μ. χθες.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.74μ., με καστανά μάτια και μαύρα μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της φορούσε μαύρη, κοντομάνικη φανέλα και τζιν παντελόνι σκύρου χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στον αριθμό 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Συνάντηση με ιδιαίτερη σημασία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα δεχθεί τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE