Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στον «ΔΙΑ» και το Προεδρικό - Χειροπέδες σε 28χρονο

Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στον «ΔΙΑ» και το Προεδρικό - Χειροπέδες σε 28χρονο

Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου, ηλικίας 28 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο συγκρότημα ΔΙΑΣ και το Προεδρικό Μέγαρο, στις 18 Ιουλίου 2021.

Ακολούθως, ο 28χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εφταήμερης κράτησης.

Μετά τη σύλληψη του 28χρονου, ο συνολικός αριθμός των συλλήψεων για τα επεισόδια της 18ης Ιουλίου ανέρχεται μέχρι στιγμής στις 29.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE