Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στον «ΔΙΑ» και το Προεδρικό - Χειροπέδες σε 28χρονο

Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στον «ΔΙΑ» και το Προεδρικό - Χειροπέδες σε 28χρονο

Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου, ηλικίας 28 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο συγκρότημα ΔΙΑΣ και το Προεδρικό Μέγαρο, στις 18 Ιουλίου 2021.

Ακολούθως, ο 28χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εφταήμερης κράτησης.

Μετά τη σύλληψη του 28χρονου, ο συνολικός αριθμός των συλλήψεων για τα επεισόδια της 18ης Ιουλίου ανέρχεται μέχρι στιγμής στις 29.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Νικόλας, οι μεταγραφές, οι ρήξεις και τα σενάρια που διαμορφώνονται στον κεντρώο χώρο

Ο Νικόλας, οι μεταγραφές, οι ρήξεις και τα σενάρια που διαμορφώνονται στον κεντρώο χώρο

Σε περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας εισέρχεται το Δημοκρατικό Κόμμα, με τις πρόσφατες κινήσεις της ηγεσίας του, να προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο και να αναζωπυρώνουν τη συζήτηση για τον ρόλο και την κατεύθυνση που επιλέγει ο Νικόλας Παπαδόπουλος ενόψει της επόμενης μέρας των βουλευτικών εκλογών. Οι εξελίξεις δεν περιορίζονται σε επιμέρους προσχωρήσεις, αλλά συνθέτουν ένα ευρύτερο πολιτικό μοτίβο, το οποίο αμφισβητείται έντονα από άλλες δυνάμεις του Κέντρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE