Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στον «ΔΙΑ» και το Προεδρικό - Χειροπέδες σε 28χρονο

Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στον «ΔΙΑ» και το Προεδρικό - Χειροπέδες σε 28χρονο

Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου, ηλικίας 28 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο συγκρότημα ΔΙΑΣ και το Προεδρικό Μέγαρο, στις 18 Ιουλίου 2021.

Ακολούθως, ο 28χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εφταήμερης κράτησης.

Μετά τη σύλληψη του 28χρονου, ο συνολικός αριθμός των συλλήψεων για τα επεισόδια της 18ης Ιουλίου ανέρχεται μέχρι στιγμής στις 29.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Η επίλυση του Κυπριακού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, όπως επανέλαβε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα που η ανάδειξη του Τουφάν Έρχιουρμαν στην τ/κ ηγεσία δημιουργεί μια νέα πολιτική δυναμική.

BEST OF TOTHEMAONLINE