ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκαν οι δράστες - Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκαν οι δράστες - Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές

Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές για τα μαχαιρώματα που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Ιουλίου, στην Λεωφόρο Μακαρείου στη Λευκωσία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες, οι οποίοι θα οδηγηθούν για ανάκριση ενώπιον των ανακριτών. Εναντίον τους διερευνάται υπόθεση απόπειρας φόνου. 

Οι έρευνες στη σκηνή συνεχίζονται καθώς έχουν ληφθεί καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ έχει παραληφθεί οπτικογραφημένο υλικό, που καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα του σημείου.

Υπενθυμίζουμε ότι όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα μας σύμφωνα με μάρτυρες που βρίσκονταν στην σκηνή, Σύρος που ανέμενε στην ουρά για τη συνέντευξη της αίτησης του ασύλου του, πρόταξε μαχαίρι και τραυμάτισε στον λαιμό αλλοδαπό που μπήκε μπροστά του στην ουρά αναμονής.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο όπου μετέφερε τον τραυματισμένο άνδρα στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE