ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκαν οι δράστες - Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκαν οι δράστες - Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές

Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές για τα μαχαιρώματα που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Ιουλίου, στην Λεωφόρο Μακαρείου στη Λευκωσία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες, οι οποίοι θα οδηγηθούν για ανάκριση ενώπιον των ανακριτών. Εναντίον τους διερευνάται υπόθεση απόπειρας φόνου. 

Οι έρευνες στη σκηνή συνεχίζονται καθώς έχουν ληφθεί καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ έχει παραληφθεί οπτικογραφημένο υλικό, που καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα του σημείου.

Υπενθυμίζουμε ότι όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα μας σύμφωνα με μάρτυρες που βρίσκονταν στην σκηνή, Σύρος που ανέμενε στην ουρά για τη συνέντευξη της αίτησης του ασύλου του, πρόταξε μαχαίρι και τραυμάτισε στον λαιμό αλλοδαπό που μπήκε μπροστά του στην ουρά αναμονής.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο όπου μετέφερε τον τραυματισμένο άνδρα στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE