Τον μαχαίρωσε στον λαιμό επειδή του πήρε τη σειρά στην ουρά αναμονής – Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα

Τον μαχαίρωσε στον λαιμό επειδή του πήρε τη σειρά στην ουρά αναμονής – Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα

Ενδελεχείς οι έρευνες για τα μαχαιρώματα που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Ιουλίου στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα έξω από την Υπηρεσία Ασύλου.

Σύμφωνα με μάρτυρες που βρίσκονταν στην σκηνή, Σύρος που ανέμενε στην ουρά για τη συνέντευξη της αίτησης του ασύλου του, πρόταξε μαχαίρι και τραυμάτισε στον λαιμό αλλοδαπό που μπήκε μπροστά του στην ουρά αναμονής.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον τραυματισμένο άνδρα στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Στη σκηνή όπου σημειώθηκε το περιστατικό έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και διενεργούν εξετάσεις, ενώ γίνονται έρευνες στη γύρω περιοχή για εντοπισμό του δράστη.

Οι Αρχές λαμβάνουν καταθέσεις από μάρτυρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE