ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Είπαν το 'ναι' οι φοιτητές στον walk-in εμβολιασμό: Στο πλευρό τους η Γιαννάκη - Φωτογραφίες απο το ΤΕΠΑΚ

Είπαν το 'ναι' οι φοιτητές στον walk-in εμβολιασμό: Στο πλευρό τους η Γιαννάκη - Φωτογραφίες απο το ΤΕΠΑΚ

Με θετικό μάτι είδαν το walk-in του ΤΕΠΑΚ οι φοιτητές , με την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη να εκτελεί καθήκοντα εμβολιασμού.

Στα πλαίσια επίσκεψής της η Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη, εμβολίασε και η ίδια φοιτητές που έσπευσαν να εμβολιαστούν στο εμβολιαστικό κέντρο walk in που δημιουργήθηκε στο ΤΕΠΑΚ 

Για ακόμα μια φορά η κ.Γιαννάκη έστειλε το δικό της μήνυμα τονίζοντας πως «ο μαζικός εμβολιασμός αποτελεί όπλο θωράκισης έναντι της πανδημίας....Καλούμε τον κόσμο να συνεχίσει το πρόγραμμα να προστατεύει τον εαυτό, την οικογένεια και τους γύρω του».

Σημείωσε την σημαντικότητα του εμβολιασμού σε φοιτητές, ώστε να μπορούν να μπουν στη νέα χρονιά δίχως κρούσματα, σκαμπανεβάσματα και να μπορούν να συνεχίσουν με φυσική παρουσία την φοίτησή τους.

«Έχουμε ξεπεράσει τις 8 χιλιάδες άτομα, κάτι πάρα πολύ σημαντικό για τον τόπο μας, για το συμφέρον της δημόσιας υγείας, για την προστασία του εαυτού μας και την προστασία του κοινωνικού συνόλου», ανέφερε η κ.Γιαννάκη.

 Οσον αφορά τους στόχους του Υπουργείου Υγείας, όπως ανέφερε εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος Αυγούστου θα είναι κοντά στην υλοιποίηση τους.  

Η κ. Γιαννάκη στις δηλώσεις ανέφερε πως έλαβε την 1η δόση ποσοστό πέραν του 73% και την 2η δόση έλαβε ποσοστό πέραν του 64%, ενώ οπως χαρακτηριστικά είπε «Έχουν γίνει συνολικά 970 χιλιάδες εμβολιασμοί».

 

Υπενθύμισε και τη σημαντικότητα του πρόγραμματος εμβολιασμών ξενοδοχοϋπαλλήλων το οποίο παρουσιάζει αύξηση τις τελευταίες μέρες.

Τέλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Αναμένουμε κι άλλα walk in, δουλεύουμε πάρα πολλές ώρες και προσπαθούμε στα πλαίσια που μπορούμε».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top