ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Γυναίκα καταγγέλλει την άθλια συμπεριφορά γιατρού στο Νοσοκομείο – «Τον βρήκα κατάχλομο με κατακόκκινο από τα αίματα επίδεσμο»

Γυναίκα καταγγέλλει την άθλια συμπεριφορά γιατρού στο Νοσοκομείο – «Τον βρήκα κατάχλομο με κατακόκκινο από τα αίματα επίδεσμο»

Το περιστατικό με τα όσα βίωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας το Σάββατο 24 Ιουλίου καταγγέλλει η κυρία Χρυστάλλα Αντωνίου Καϊάφα.

Η κυρία Χρυστάλλα γνωστοποίησε το περιστατικό με ανάρτηση της στο Facebook και ToThemaOnline επικοινώνησε με την ίδια, η οποία μας ανάφερε ότι μετέφερε τον γιο της αδελφής της στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, μετά από τραυματισμό που είχε στο χέρι.

Ο νεαρός εισήλθε μόνος του λόγω κορωνοϊου, όπου σε τηλεφωνική επικοινωνία και μία ώρα αργότερα ενημέρωσε την κυρία Χρυστάλλα ότι του είχε παρασχεθεί ορός και υποβλήθηκε σε ακτινογραφία. Ενώ τον ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να αναμένει ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στην Πολυκλινική Λευκωσίας, αφού δεν υπήρχε διαθέσιμο χειρουργείο για να του ράψουν το τραύμα του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα μας μετέφερε η κα. Χρυστάλλα υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση, έτσι μετά από δύο ώρες προσπάθησε η ίδια να μιλήσει με την επί καθήκοντι ιατρό για να μάθει τα νεότερα. Μάλιστα μπαίνοντας μέσα στις Πρώτες Βοήθειες αντίκρισε τον ανιψιό της «κατάχλομο και κατακόκκινο από τα αίματα επίδεσμο» όπως ανάφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια μας εξήγησε πως προσπάθησε με τον καλύτερο της τρόπο να προσεγγίσει την γιατρό, «σχεδόν παρακαλώντας την», έτσι ώστε να καταφέρει να μάθει τον λόγο καθυστέρησης. Η συμπεριφορά ωστόσο της γιατρού την άφησε έκπληκτη αφού όπως μας ανάφερε ήταν άθλια και απαίσια. «Άκου να δεις ή θα περιμένεις ή αν δεν σου αρέσκει έτον τζιαμαί πιάστον. Υπόγραψε ότι αν λιποθυμήσει ή πάθει κάτι έτσι όπως ένει εμείς δεν φέρνουμε καμμιά ευθύνη» φέρεται να είπε η γιατρός στην κυρία Χρυστάλλα σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει.

Όπως μας τόνισε η κα. Χρυστάλλα, η ίδια και η αδελφή της (η μητέρα του νεαρού) ετοιμάζονται να στείλουν γραπτώς τις καταγγελλίες τους στην Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, κα. Χριστίνα Γιαννάκη, ενημερώνοντας την για το περιστατικό.

Μάλιστα, στην καταγγελία, αλλά και στην ανάρτηση η κα. Χρυστάλλα κατονομάζει την γιατρό που όπως ισχυρίζεται της συμπεριφέρθηκε με αυτό τον τρόπο προκαλώντας ακόμη και την ίδια να την διαψεύσει.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας η παραπονούμενη σημείωσε ότι έχει λάβει δεκάδες προσωπικά μηνύματα από πολίτες που της αναφέρουν ότι έχουν βιώσει παρόμοια και χειρότερα περιστατικά.

Δείτε την σχετική ανάρτηση της παρακάτω:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top