Ισχυρότατος σεισμός στην Αλάσκα - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Ισχυρότατος σεισμός στην Αλάσκα - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Ισχυρότατος σεισμός μεγέθους 8,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε στην Αλάσκα, σύμφωνα την Αμερικανική Γεωλογική Υπηρεσία.

Η δόνηση σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, ώρα Ελλάδος, αργά την Τετάρτη τοπική ώρα ενώ εκδόθηκε και προειδοποίηση για ενδεχόμενο τσουνάμι.

Ο σεισμός σημειώθηκε κοντά στις Αλεούτες νήσους ενώ έχει εκδοθεί ειδοποίηση για τσουνάμι.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE