Χειροπέδες σε 33χρονο για την φωτιά στην Επ. Λευκωσίας – Εντόπισαν μαζί 2 φυτά κάνναβης

Χειροπέδες σε 33χρονο για την φωτιά στην Επ. Λευκωσίας – Εντόπισαν μαζί 2 φυτά κάνναβης

Στην σύλληψη 33χρονου προχώρησε η Αστυνομία για την φωτιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι στην περιοχή Αναλιόντα, στην Επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από έρευνες διαπιστώθηκε πως η πυρκαγιά ξεκίνησε από χωράφι που ανήκει σε 33χρονο, ενώ σε κατάλυμα που διατηρεί ο 33χρονος στο χωράφι εντοπίστηκαν και δυο φυτά κάνναβης.

Να σημειωθεί πως η φωτιά ξέσπασε μεταξύ των χωριών Αναλυόντα με Καπέδε κατέκαψε 2 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Ο 33χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης καλλιέργειας φυτών κάνναβης και πρόκλησης πυρκαγιάς σε κρατικό δάσος.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας και η ΥΚΑΝ Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 12:17 το μεσημέρι της Τετάρτης, παρά την κοινότητα Αναλιώντα της επαρχίας Λευκωσίας, σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

Ενώπιον των μελών του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ το οποίο συνεδριάζει στις 17.00 το απόγευμα της Τρίτης, τίθενται οι εισηγήσεις που έχουν καταθέσει μέλη του κόμματος για αλλαγές στο καταστατικό. Ως γνωστό, το καταστατικό συνέδριο του ΔΗΣΥ θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου. Τα μέλη του κόμματος είχαν την δυνατότητα να αποστείλουν τις εισηγήσεις τους, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE