Ελλείπει από την οικία της στη Λεμεσό η Άννα Ηροδότου -Την έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ελλείπει από την οικία της στη Λεμεσό η Άννα Ηροδότου -Την έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία γυναίκας, ηλικίας 74 ετών, η οποία έχει δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την Άννα Ηροδότου, από Λεμεσό, η οποία αναχώρησε από την οικία της γύρω στις 5.30 το απόγευμα της Τετάρτης, 28 Ιουλίου και αναζητείται.

Η 74χρονη περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65μ. περίπου, με κοντά καστανά μαλλιά, ενώ κατά την αναχώρησή της φορούσε σκουρόχρωμο παντελόνι, γαλάζια μπλούζα και σαντάλια. Αυτή πιθανόν να παρουσιάζει συμπτώματα αποπροσανατολισμού.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.