ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Ελλείπει από την οικία της 62χρονη στη Λάρνακα -Βοηθήστε να εντοπιστεί -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Ελλείπει από την οικία της 62χρονη στη Λάρνακα -Βοηθήστε να εντοπιστεί -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία γυναίκας, ηλικίας 62 ετών, η οποία έχει δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την Pirkko HEIKKIEN, ημερομηνία γέννησης 18/05/1959, από Φιλανδία, η οποία διαμένει και εργάζεται στη Λάρνακα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στον τηλεφωνικό αριθμό 24-804060 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία και με καταγγελία που υποβλήθηκε την Τρίτη, 27 Ιουλίου, στο ΤΑΕ Λάρνακας, η 62χρονη ελλείπει από τον τόπο διαμονής της και από το χώρο εργασίας της από την Πέμπτη, 22 Ιουλίου, 2021.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE