Αναγνωρίζετε κάποιους από αυτούς; Τους ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ (ΦΩΤΟ)

Αναγνωρίζετε κάποιους από αυτούς; Τους ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφίες όσων αναζητεί η Αστυνομία σχετικά με τα επεισόδια μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ, έδωσε η Δύναμη στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο, η Αστυνομία αναζητεί αριθμό προσώπων, σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον τελικό κυπέλλου μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ -ΑΕΛ, που διεξήχθη στις 19/05/2015 στο Στάδιο ΓΣZ.

Φωτογραφίες των εν λόγω προσώπων εξασφαλίστηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γηπέδου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση και στον εντοπισμό των εν λόγω προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας (τηλ. 24-804060/4066) ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό τηλεφώνου 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE