Με 3ωρη αντεξέταση της παραπονούμενης συνεχίστηκε η δική του Μητροπολίτη τέως Κιτίου

Με 3ωρη αντεξέταση της παραπονούμενης συνεχίστηκε η δική του Μητροπολίτη τέως Κιτίου

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη του Μητροπολίτη τέως Κιτίου στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας Αμμοχώστου. Ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου αντιμετωπίζει κατηγορία βιασμού. Το αδίκημα φέρεται να διαπράχθηκε μεταξύ 1-30 Απριλίου 2011 στο χώρο εργασίας του ηλικίας 83 ετών ανώτερου κληρικού, στη Λάρνακα.


Σήμερα αντεξετάστηκε για περίπου 3 ώρες η παραπονούμενη από τον συνήγορο υπεράσπισης του μητροπολίτη τέως Κιτίου κ. Μιχάλη Πική. ο οποίος υπεραμύνθηκε της αθωότητας του πελάτη του για τα όσα κατηγορείται.

Ο Συνήγορος υπεράσπισης υπέβαλε στην παραπονούμενη την θέση του πελάτη του ότι ουδέποτε έγιναν αυτά που η ίδια ισχυρίζεται εναντίον του και ότι είναι αθώος για αυτά τα οποία τον κατηγορεί.

Ακολούθως μετά το πέρας της μαρτυρίας της παραπονούμενης έδωσε μαρτυρία ο Υπεύθυνος του μουσείου της Ιεράς Μονής Κύκκου η οποία είχε αγοράσει την εικόνα της Παναγιάς από την παραπονούμενη.

Αύριο η δικαστική διαδικασία θα συνεχίσει ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας Αμμοχώστου όπου θα κληθούν 2 ή 3 άλλοι μάρτυρες κατηγορίας, η μια είναι ουσιαστικά τυπική μάρτυς, η άλλη είναι αστυνομικός, εξεταστής της υπόθεσης, και αναμένεται ότι η μαρτυρία τους θα είναι σύντομη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE