Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Σε δηλώσεις της στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, η Έφορος Κλινικών Εργαστηρίων κα. Καρολίνα Στυλιανού, ανέφερε πως θα υπάρχουν στο σύνολο 650 σημεία δειγματοληψίας για εξέταση, πράγμα που συνεπάγεται με 10 φορές περισσότερα από τα σημεία που λειτουργούν τώρα για δωρεάν rapid τεστ.
Τα τεστ θα πραγματοποιούνται σε αδειοδοτημένα υποστατικά των κλινικών εργαστηρίων που είναι οι κατεξοχήν αρμόδιοι φορείς για τη διενέργεια τεστ, καθώς και στα αδειοδοτημένα υποστατικά των φαρμακείων, ενώ ανώτατη τιμή χρέωσης σύμφωνα με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ημερομηνίας 16 Ιουλίου 2021, καθορίζεται στα 10 ευρώ.
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσεις δωρεάν rapid τεστ στα σημεία που θα εκδίδει το Υπουργείο Υγείας θα δικαιούνται μόνo:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις