Δολοφονία Χρίστου Μιχαήλ: Καταδικάστηκαν τα δύο αδέλφια στην Λεμεσό

Δολοφονία Χρίστου Μιχαήλ: Καταδικάστηκαν τα δύο αδέλφια στην Λεμεσό

Σε ποινή φυλάκισης 20 ετών καταδικάστηκαν τα δύο αδέλφια που κατηγορούνταν για την δολοφονία του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ, στα Πολεμίδια.

Πρόκειται για 28χρονο και 19χρονο οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι στην κατηγορία ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε τον Ιανουάριο του 2019 στα Πολεμίδια. Κατόπιν δικής τους παραδοχής το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού τους επέβαλε την ποινή φυλάκισης 20 χρόνων, ενώ ο τρίτος τους αδελφός ηλικίας 16 ετών απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες καθώς δεν υπάρχει ικανοποιητική μαρτυρία εναντίον του.

Ο 44χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του, φέροντας τραύματα από κυνηγετικό όπλο (ΔΟΚΟ), στην περιοχή του λαιμού και του δεξιού στήθους.

Μετά από εξετάσεις, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών αδελφών, τότε 28, 19 και 16 χρόνων, με τους δυο πρώτους να παραδέχονται εμπλοκή, αναφέροντας ότι κίνητρο τους ήταν η ληστεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE