Στο Δικαστήριο 23χρονος - 'Πετούσε' με υπερβολική ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο

Στο Δικαστήριο 23χρονος - 'Πετούσε' με υπερβολική ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο

Στη σύλληψη 23χρονου κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησαν χθες βράδυ μέλη του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, αφού εντοπίστηκε να οδηγεί με υπερβολική ταχύτητα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.40μ.μ. χθες, ενώ μέλη της Τροχαίας διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 187 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ το ανώτατο όριο είναι 100 χιλιόμετρα.

Το όχημα ανακόπηκε για έλεγχο. Όπως διαπιστώθηκε οδηγός ήταν ο 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς.

Σήμερα ο 23χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE