Στο Δικαστήριο 23χρονος - 'Πετούσε' με υπερβολική ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο

Στο Δικαστήριο 23χρονος - 'Πετούσε' με υπερβολική ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο

Στη σύλληψη 23χρονου κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησαν χθες βράδυ μέλη του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, αφού εντοπίστηκε να οδηγεί με υπερβολική ταχύτητα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.40μ.μ. χθες, ενώ μέλη της Τροχαίας διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 187 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ το ανώτατο όριο είναι 100 χιλιόμετρα.

Το όχημα ανακόπηκε για έλεγχο. Όπως διαπιστώθηκε οδηγός ήταν ο 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς.

Σήμερα ο 23χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE