Στο Νοσοκομείο δυο νεαροί - Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ακινητοποιήθηκαν σε χωράφι

Στο Νοσοκομείο δυο νεαροί - Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ακινητοποιήθηκαν σε χωράφι

Ο τραυματισμός δύο νεαρών στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου είναι ο απολογισμός τροχαίου στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οδηγός οχήματος 23 ετών με συνεπιβάτη 25χρονο ενώ οδηγούσε στις 23: 15 χτες το βράδυ το αυτοκίνητο του στον δρόμο Αργάκας – Αγίας Μαρίνας στο διαμέρισμα Πόλη Χρυσοχούς, σε κάποιο σημείο του δρόμου, και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί σε παρακείμενο χωράφι.

Οι δύο νεαροί που είναι Ελληνοκύπριοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πάφου, φέρουν διάφορα τραύματα και κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο οδηγείτο χωρίς ασφάλεια και ενώ ήταν ακινητοποιημένο.

Μέλη της Τροχαίας και του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στην σκηνή για περαιτέρω εξετάσεις.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE